مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 20 بهمن 1401 ساعت 11:252023-02-09پزشكي

ماده غذایی که خطر ابتلا به دیابت را 60 درصد افزایش می دهد


تخم مرغ سرشار از مواد مغذی ازجمله پروتیین، ویتامین B، سلنیوم، روی، لوتیین، زآگزانتین و کولین است با این حال، خوردن هر روز تخم مرغ موردی بحث برانگیز است، - مهم نیست که به صورت آب پز، همزده یا هر نوع پخته شده دیگری باشد.

به نقل از هلث، نتایج تحقیقی نشان می دهد که خوردن یک یا چند تخم مرغ در روز احتمال ابتلا به دیابت را تا 60 درصد افزایش می دهد.

محققان ارتباط بین افزایش مصرف تخم مرغ و دیابت را در 8545 بزرگسال چینی با استفاده از داده های بررسی سلامت و تغذیه چین از سال 1991 تا 2009 بررسی کردند.

بروز دیابت نوع دو در سراسر جهان به سرعت در حال افزایش است و چین نیز از این قاعده مستثنی نیست.

شیوع جهانی دیابت به طور متوسط 8.

5 درصد و برای چین بالای 11 درصد است که یک مسئله سلامت عمومی نگران کننده محسوب می شود.

هزینه پرداختی برای این بیماری نیز سنگین است و 109 میلیارد دلار آمریکا را شامل می شود.

دکتر مینگ لی، محقق این تحقیق گفت: رژیم غذایی عاملی شناخته شده و قابل تغییر است که در شروع دیابت نوع 2 نقش دارد بنابراین درک طیف وسیعی از عوامل غذایی که ممکن است بر شیوع رو به رشد این بیماری تاثیر بگذارد نیز مهم است.

در طول چند دهه گذشته، چین دستخوش تغییر تغذیه ای قابل توجه بوده است که دیده می شود بسیاری از مردم چین از رژیم غذایی سنتی شامل غلات و سبزیجات دور شده و به


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

ماده غذایی که خطر ابتلا به دیابت را 60 درصد افزایش می دهد

ماده غذایی که خطر ابتلا به دیابت را 60 درصد افزایش می دهد