تولید نهال پسته با تکنولوژی انکپسولاسیون در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجانرییس دانشکده کشاورزی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان گفت: تولید نهال پسته برای اولین بار در ایران با تکنولوژی استفاده از عوامل پروبیوتیک با تکنیک انکپسولاسیون در این دانشگاه انجام شد. - تولید نهال پسته با تکنولوژی انکپسولاسیون در دانشگاه ولی عصر(عج) رفسنجان ایسنا/کرمان رییس دانشکده کشاورزی دانشگاه ولیعصر (عج) رفسنجان گفت: تولید نهال پسته برای اولین بار در ایران با تکنولوژی استفاده از عوامل پروبیوتیک با تکنیک انکپسولاسیون در این دانشگاه انجام شد. دکتر روح الله صابری صبح امروز 26 بهمن ماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: یکی از مشکلات در باغات پسته، وجود آلودگی بعضی از باغات به یکسری از بیماری ها مثل بیماری گموز یا نماتود است که باعث می شود درخت در طول زمان بسیار ضعیف و گاهی اوقات منجر به خشکیدگی شود. به همین دلیل تصمیم گرفتیم نهالی تولید کنیم که زمانی به باغ پسته منتقل می شود اگر آلودگی در باغ وجود داشته باشد این نهال دیگر آلوده نشود. وی ادامه داد: تعدادی از باکتری های مفید را که اصطلاحا به آنها عوامل بیوکنترل مفید می گویند را به فرم انکپسولاسیون در آوردیم که در پوشش یک کپسول قرار می گیرد و در داخل هر کپسول میلیاردها باکتری وجود دارد زمانی که باکتری آزاد می شود خودش را به اطراف ریشه گیاه می چسباند و اگر در خاک عامل مضری وجود داشت برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |