نظارت بر روند اجرای طرح تولید نان کامل در شیرازرییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از نظارت کارشناسان تغذیه بر نانوایی های مجری طرح تولید نان کامل خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شیراز، مریم مهارت گفت: نان کامل حاوی سبوس و جوانه، در مقایسه با نان های تهیه شده با آرد سفید دارای مقادیر ناچیز سبوس و فاقد جوانه، از ارزش تغذیه ای بالاتری برخوردار است و می تواند بخش مهمی از عناصر معدنی و ویتامین های موردنیاز روزانه بدن مانند ویتامین های گروهB ، ویتامین E، منیزیم، آهن، روی، سلنیوم، مس و منگنز را تامین کند. او افزود: تحقیقات بسیاری نشان داده است مصرف نان کامل به پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها از جمله چاقی، دیابت، بیماری های قلبی عروقی و سرطان های دستگاه گوارش کمک می کند. رییس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز ادامه داد: با توجه به اهمیت مصرف نان کامل و اثرات آن بر سلامتی، توصیه به مصرف این نوع نان در جمعیت عمومی یک امر ضروری است و در همین راستا، گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شیراز از ابتدای سال 1401 اقدام به برنامه ریزی و برگزاری 125 نشست آموزشی با حضور دو هزار و 644 نفر از نانوایان، دانش آموزان، عموم مردم، کارکنان اداری، ارائه دهندگان خدمت و رابطان سلامت و نانوایان کرده است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |