شلغم؛ بهترین خوراکی ضدسرطان زمستانیمسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، شلغم را یک سبزی بسیار مغذی برشمرد که دارای خواص گوناگون ضدمیکروبی، ضد التهابی، - مسئول آموزش همگانی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی کشور، شلغم را یک سبزی بسیار مغذی برشمرد که دارای خواص گوناگون ضدمیکروبی، ضد التهابی، آنتی اکسیدانی و. است و مصرف آن در زمستان بسیار مفید است. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، مینا کاویانی با اشاره به افزایش مصرف شلغم داغ در هوای سرد زمستانی، گفت: شلغم یا Brassica Rapa از دسته گیاهان ریشه ای بسیار مغذی است که در بسیاری از کشورهای آسیایی و اروپایی جزو سبزی های فصل سرما محسوب می شود و با سبزی هایی مانند کلم برگ، گل کلم و کلم بروکلی هم خانواده است. وی با اشاره به مواد مغذی موجود در شلغم، تصریح کرد: شلغم در دسته سبزی های بسیار کم کالری قرار دارد و هر 100 گرم آن حدود 28 کیلوکالری انرژی دارد. همچنین منبع خوبی از فیبر غذایی است (حدود 8/1 گرم در هر 100 گرم) و در بهبود عملکرد دستگاه گوارش موثر است. مسئول آموزش همگانی انستیتو تغذیه، ویتامین C را از دیگر مواد مغذی موجود در شلغم نام برد و افزود: این ویتامین که جزو ویتامین های محلول در آب است و با خاصیت آنتی اکسیدانی نقش مهمی در از بین بردن عوامل زمینه ساز بیماری هایی مانند سرطان دارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |