افزایش سرانه آرد نانوایی ها در شفتفرماندار شفت با اشاره به افزایش سرانه آرد در شفت گفت: هر واحد نانوایی که با افزایش کیفیت نان، پخت بیشتری داشته باشد، سهمیه آرد بیشتری دریافت خواهد کرد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شفت، مهدی نقدی، فرماندار شفت امروز در نشست کارگروه آرد و نان شهرستان در سالن اجلاس میرزای شفتی فرمانداری با اشاره به معایب و عوارض مصرف جوش شیرین در پخت نان، اظهار کرد: مصرف جوش شیرین در تهیه و تولید نان منشأ بروز بسیاری از بیماری ها از جمله سرطان ها است و باید اعضای کارگروه در پخت و تهیه نان نظارت ها را تشدید کنند. وی بر لزوم تشویق نانوایی ها و واحد های خبازی فاقد مصرف جوش شیرین در تولید نان تأکید کرد و افزود: باید از دانش و تجارب این واحدها به عنوان الگو در پخت و فرآوری نان در شهرستان استفاده شود. فرماندار شفت با اشاره به افزایش سرانه آرد در شفت گفت: هر واحد نانوایی که با افزایش کیفیت نان، پخت بیشتری داشته باشد، سهمیه آرد بیشتری دریافت خواهد کرد. رییس کارگروه آرد و نان شهرستان شفت با اشاره به اجرای طرح نانینو گفت: اجرای این طرح، توزیع آراد یارانه ای را عادلانه تر کرده است. نقدی با اشاره به گردشگرپذیر بودن شهرستان شفت، تصریح کرد: برخی از مراکز شهرستان از جمله امامزادگان ابراهیم و اسحاق در مقاطعی از سال از وجود گردشکران و مسافران مملو میشوند که د برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |