چغندر را در وعده های غذایی خود بگنجانیدچغندر یک سبزی کم کالری و سرشار از مواد مغذی گیاهی است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازبه نقل از مدیسن نت، کاترین شامپاین ، استاد ارزیابی رژیم غذایی از دانشگاه ایالتی لوییزیانا، گفت: اولین چیزی که وقتی به چغندر نگاه می کنیم به ذهن می رسد رنگ آن است. هرچه یک سبزی یا میوه رنگ بیشتری داشته باشد، مواد مغذی گیاهی بیشتری دارد. اشاره به خواص دارویی چغندر به زمان رومیان باستان برمی گردد که از آن برای درمان یبوست، بهبود گردش خون، مبارزه با تب و حتی تقویت کننده جنسی استفاده می کردند. چغندر سرشار از نیترات است که تحقیقات نشان می دهد سلامت قلب و عروق را از طرق مختلف بهبود می بخشد. برخی از مطالعات نشان می دهد که مکمل آب چغندر ممکن است فشار خون را کاهش دهد و جریان خون را افزایش دهد. جذب اکسیژن را افزایش می دهد و زمان خسته شدن را طولانی می کند که به افراد اجازه می دهد مدت بیشتری فعال بمانند. چغندر همچنین حاوی آنتی اکسیدان ها است که به ترمیم DNA و حفظ سلامت سلولی کمک می کند و دارای خواص ضد التهابی است و خطر ابتلاء به بسیاری از بیماری های مزمن را کاهش می دهد. به همین دلیل، چغندر به عنوان یک رویکرد تغذیه ای در مدیریت بیماری های قلبی عروقی و سرطان محبوبیت دارد. چغندر کم چرب و سرشار از فیبر است. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |