آجیلی که دیگر مشکل گشا نیست / نوسان ارز به خشکبار هم رحم نکردبه گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این روز ها کمتر خانواده ای را می توان یافت که در فکر تهیه آجیل شب عید نباشد؛ آجیلی که نه تنها جنبه خوراکی بلکه جنبه آیینی و باستانی نیز دارد و از قدیم در مراسم های مختلف از آن استفاده می شده است. - با وجود افزایش بی حساب و کتاب قیمت انواع آجیل و خشکبار و سودجویی دلالان از این بازار، مسئولان باید تمهیداتی را بیندیشند تا در پی افزایش سرسام آور قیمت ها و حقوق های ناچیز کارمندی و کارگری این اقلام به عنوان خوراکی لوکس در سبد خانوار قرار نگیرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، این روز ها کمتر خانواده ای را می توان یافت که در فکر تهیه آجیل شب عید نباشد؛ آجیلی که نه تنها جنبه خوراکی بلکه جنبه آیینی و باستانی نیز دارد و از قدیم در مراسم های مختلف از آن استفاده می شده است. امروزه جایگاه آجیل میان ایرانیان از حضور در مراسم جشن و شادی فراتر رفته و به بخشی از اعتقادات مذهبی آن ها نیز وارد شده است. تاریخچه آجیل مشکل گشا احتمالاً به ایران باستان باز می گردد. در آن زمان رسم بر این بود که برای فروهر ها هدایایی تهیه شود تا موجب خشنودی آنان گردد، این هدایا لرک یا آجیل گاهنبار نامیده می شد. آجیل بخریم یا نخریم؟!برخی معتقدند که با خوردن آجیل مشگل گشا، می توانند آرزو کنند مشکلات برطرف و آرزوهایشان بر برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |