درباره ویژگی های گوشت سالم بدانیدرییس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان گفت: گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد. - ایسنا/زنجان رییس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان گفت: گوشت نباید خشک و حالت چروکیده داشته باشد. علی نوری در گفت وگو با ایسنا با بیان اینکه رنگ گوشت قرمز، باید روشن و طبیعی بوده و به تیرگی متمایل نشده باشد، اظهار کرد: گوشت سالم ویژگی هایی دارد که هر مصرف کننده ای باید آن ها را بداند. مثلا سطح خارجی گوشت نباید مرطوب یا خیس باشد و هیچ گونه بوی غیرطبیعی مثل بوی ترشیدگی و تعفن نباید استشمام شود. وی افزود: در محل اتصال گوشت به استخوان نیز نباید بوی غیرطبیعی به مشام برسد؛ چراکه وجود بوی غیرطبیعی در این قسمت نشانه فساد عمقی در لاشه گوشت است. این مسئول با تاکید بر این که موارد خون مردگی، قارچ زدگی و ذرات خارجی نباید در گوشت مشاهده شود، ادامه داد: گوشت نباید بیش از حد سفت و یا لزج و نرم باشد. رییس اداره نظارت بر مواد غذایی و بهداشت عمومی اداره کل دامپزشکی استان زنجان با بیان اینکه چربی های گوشت نیز باید سفید و یا متمایل به سفید و بدون هیچ گونه بوی نامطبوع باشد. اضافه کرد: علاوه بر این ارگان هایی مثل کبد (جگر) نباید دچار تورم و کیست و رنگ و بوی غیرطبیعی باشد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |