آموزش اصول طراحی و ترسیم نقشه کارخانجات صنایع غذاییانجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران و ارومیه، وبینار «اصول طراحی و ترسیم نقشه کارخانجات صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی» را برگزار می کند. - انجمن علمی دانشجویی علوم و مهندسی صنایع غذایی دانشگاه تهران و ارومیه، وبینار اصول طراحی و ترسیم نقشه کارخانجات صنایع غذایی، آرایشی و بهداشتی را برگزار می کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازباشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه پنجشنبه 11 اسفند ساعت 16 الی20 و جمعه 12 اسفند ساعت 10 لغایت 14، با ارائه دکتر پرویز استخر ـ دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی و مهندس مریم حق شناس ـ مهندس معماری و طراحی با نرم افزارهای اتوکد، به صورت آنلاین برگزار می شود. طراحی کارخانجات لبنی، گوشتی، کنسروی، فرآورده های آردی، نوشیدنی، بسته بندی، آرایشی و بهداشتی و آشنایی با محیط اتوکد جهت طراحی کارخانجات از جمله موضوعات و سرفصل هایی است که در این وبینار ارائه خواهد شد. علاقه مندان جهت شرکت در وبینار و کسب اطلاعات بیشتر با شماره های 09120627124، 09120312628 و 09120368714 ارتباط برقرار کنند یا در کانال تلگرام https://t. me/icadacademycanada عضو شوند. انتهای پیام برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |