مصرف نان سبوس دار در جامعه باید ترویج پیدا کندسرپرست معاونت بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه گفت:مصرف نان سبوس دار در جامعه باید ترویج پیدا کند. - مجتبی ذکایی در گفتگو با خبرنگار مهر ، با اشاره مصوبه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی گفت: به دنبال مصوبه شواری عالی سلامت و امنیت غذایی مبنی بر اجرای استانداردهای لازم در مورد آرد و نان، وزارت بهداشت و سازمان ملی استاندارد مسئولیت پایش اجباری استانداردسازی نان را به عهده دارند. وی افزود: نان با میانگین بالای سرانه مصرف در کشورمان یکی از کالاهای اساسی و ضروری در سبد غذایی خانوار و تأمین کننده بخش اعظم انرژی مورد نیاز بدن است و در صورتی که از آرد گندم کامل تهیه شود منبع خوب فیبر، املاح و ویتامین های گروه B نیز است. سرپرست معاون بهداشتی دانشکده علوم پزشکی ساوه تصریح کرد: تمایل به جدا نمودن سبوس از آرد، گرایش به مصرف نان سفید از یک طرف و افزایش آمار مبتلایان به دیابت، گرفتگی عروق، یبوست، چاقی و… در جامعه از طرف دیگر پرداختن به موضوع ارتقا کیفیت نان، استفاده از نان گندم کامل و اصلاح فرهنگ غلط غذایی را امری ضروری و اجتناب ناپذیر می سازد. وی ادامه داد: نان فقط غذا نیست بلکه یک دارو است، نان با کیفیت نانی است که از آرد گندم کامل و یا آرد با سبوس بالا و پس از رعایت زمان مناسب تخمیر (ور آمدن خمیر) پخت شده باشد، نان کامل، درمانگر بوده (ن برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |