مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 7 خرداد 1402 ساعت 11:552023-05-28دانش

کتاب الکترونیک در گرایش علوم و مهندسی صنایع غذایی منتشر شد


آزمایشگاه فناوری نانو واحد علوم و تحقیقات موفق به چاپ کتاب الکترونیک در گرایش علوم و مهندسی صنایع غذایی شد.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازگروه دانشگاه خبرگزاری فارس به نقل از روابط عمومی واحد علوم و تحقیقات، آزمایشگاه فناوری نانو(تحقیقات التراسونیک) واحد علوم و تحقیقات، موفق به چاپ کتاب الکترونیک در گرایش علوم و مهندسی صنایع غذایی در بخش Supercritical Fluid Extraction in Food Industry شد.

این کتاب الکترونیک،  در 12  جلد (Edited eBook)  با عنوان Extraction Processes in the Food Industry و در 21 فصل، توسط ناشر بین المللی و مطرح Elsevier داوری و چاپ شد.

این کتاب، پس از دو سال و نیم تلاش اعضای هیات علمی واحد علوم و تحقیقات از سه دانشکده علوم کشاورزی و صنایع غذایی، دانشکده محیط زیست و منابع طبیعی و دانشکده علوم تخصصی دامپزشکی، با تلاش حامد اهری، سیدامیر علی انوار، سارا اله یاری بیک و سیما مرادی ترجمه و تدوین شده است.

این اثر ارزشمند در راستای پتنت های مستخرج شده سال های گذشته و از جمله افتخارات محصل شده آزمایشگاه فن آوری نانو واحد علوم و تحقیقات بوده که زیر مجموعه مرکز تحقیقات بحران و حوادث طبیعی است.

آزمایشگاه فناوری نانو، طی یکسال و نیم پس از تاسیس برای دومین بار موفق به اخذ گواهی ISO 9001 از AB و نیز ISO 22000 برای دو محصول نانوامولسیون زعفران و نانوامولسیون گل محمدی شده است.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

کتاب الکترونیک در گرایش علوم و مهندسی صنایع غذایی منتشر شد

کتاب الکترونیک در گرایش علوم و مهندسی صنایع غذایی منتشر شد