معرفی نوشیدنی های ویژه روزهای گرم سالیک متخصص طب سنتی، به معرفی نوشیدنی های ویژه روزهای گرم سال پرداخت. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، فاضله حیدریان مقدم، با اشاره به این که در فصول گرم سال به دلیل شدت گرمای هوا، قوت هاضمه معده کاهش می یابد، اظهار کرد: در تابستان و هوای گرم باید از غذاها و نوشیدنی های سبک که هضم راحتی دارند استفاده کرد. این متخصص طب سنتی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: در فصل گرما برای پیشگیری از گرما زدگی تهیه شربت سکنجبین و تخم کاسنی، عناب و زرشک و خاکشیر یخ زده و آبلیمو می تواند به میزان قابل توجهی مفید باشد. شربت سکنجبین و تخم کاسنی برای تهیه سکنجبین سه پیمانه شکر را با چهار پیمانه آب و یک پیمانه سرکه انگوری یا سرکه سیب بجوشانید، کمی از شربت را با یک قاشق چایخوری تخم کاسنی خیس خورده و یک لیوان آب بنوشید. شربت عناب و زرشک 10 عدد عناب را له کرده با دو قاشق غذاخوری زرشک در یک و نیم لیوان آب بجوشانید تا یک لیوان بماند سپس مواد را صاف کرده و با یک قاشق غذاخوری شکر شیرین کنید و خنک بنوشید. شربت خاکشیر یخ زده و آبلیمو دو قاشق غذاخوری خاکشیر خیسانده را در جایخی بریزید، دو قاشق غذاخوری شکر، دو عدد لیمو تازه و یک لیوان آب را هم بزنید و یک مکعب خاکشیر یخ زده در آن انداخته و بعد از هم زدن میل کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |