آیا خوردن گردوهای سیاه خطرناک استمتخصص تغذیه و رژیم درمانی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، درباره مصرف گردوهای سیاه شده، توضیحاتی ارائه داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری مهر ، غزاله اسلامیان گفت: مهم ترین دلیل سیاه شدن مغز گردو، آبیاری کم یا نامناسب، گرمای بیش از حد هوا در فصل تابستان، کمبود برخی عناصر مثل روی و آهن در خاک، برداشت دیر هنگام گردو از درخت، دیر جدا کردن پوسته سبز رنگ، خشک کردن گردو در آفتاب و یا نگهداری آن در شرایط نامناسب در انبار است. وی با اشاره به اینکه اکسیداسیون ترکیبات در پوست مغز گردو باعث سیاه شدن آن می شود، افزود: علاوه بر این موارد ژنوتیپ گردو و یا زودرس بودن گردو هم ممکن است باعث این امر شود. اسلامیان با اشاره به اینکه برخی آفت ها، باکتری ها، قارچ ها و یا مگس پوست گردو هم می تواند باعث سیاه شدن مغز گردو و البته غیرقابل مصرف شدن آن شود، گفت: اگر مغز گردو فقط کمی سیاه است ولی طعم آن عوض نشده، بوی بدی نمی دهد و لزج نشده مشکلی برای استفاده ندارد. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |