مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 18 شهریور 1402 ساعت 04:452023-09-09ورزشي

10 اشتباه که حرفه ای ترین آشپز ها هم مرتکب می شوند


در بعضی دستور غذا ها گفته می شود که نمک را باید در انتهای کار اضافه کرد.

اما اگر به این توصیه عمل کنیم، احتمالاً بعضی قسمت های غذا شورتر از قسمت های دیگر آن می شود.

- در ادامه با تعدادی از اشتباهات رایج در آشپزی آشنا خواهیم شد.

1- پاستا را با آب خیلی کم می پزید درست کردن پاستا کار ساده ای به نظر می رسد، اما در واقعیت اینگونه نیست.

برای این کار باید چند عامل را در نظر داشته باشید تا نتیجه درست از آب درآید.

برای مثال، مقدار آبی که از آن برای پخت پاستا استفاده می کنید، باید کافی باشد.

در غیر اینصورت، ممکن است پاستا خیلی خشک یا خمیری شود یا به قابلمه بچسبد.

برای جلوگیری از این مشکل باید برای هر یک کیلو پاستای خشک، از 4 لیتر آب استفاده شود؛ و یا اینکه مطمئن شوید که سطح آب حتی بعد از پخت، بالاتر از پاستا قرار دارد.

2- مدت زمان پخت هر یک از مواد را در نظر نمی گیرید بسیاری از افراد قبل از شروع به پخت غذا، ابتدا سیر و بعد پیاز و دیگر چاشنی ها را تفت می دهند و بعد از آن، مواد غذایی پروتیینی را اضافه می کنند.

اما این کار درست نیست، چون سیر خرد شده قبل از اینکه مواد دیگر را اضافه کنید، می پزد یا حتی می سوزد؛ بنابراین قبل از اضافه کردن مواد دیگر، باید اول پیاز را تفت دهید و بعد سیر را.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

10 اشتباه که حرفه ای ترین آشپز ها هم مرتکب می شوند

10 اشتباه که حرفه ای ترین آشپز ها هم مرتکب می شوند