10 اشتباه که حرفه ای ترین آشپز ها هم مرتکب می شونددر بعضی دستور غذا ها گفته می شود که نمک را باید در انتهای کار اضافه کرد. اما اگر به این توصیه عمل کنیم، احتمالاً بعضی قسمت های غذا شورتر از قسمت های دیگر آن می شود. - در ادامه با تعدادی از اشتباهات رایج در آشپزی آشنا خواهیم شد. 1- پاستا را با آب خیلی کم می پزید درست کردن پاستا کار ساده ای به نظر می رسد، اما در واقعیت اینگونه نیست. برای این کار باید چند عامل را در نظر داشته باشید تا نتیجه درست از آب درآید. برای مثال، مقدار آبی که از آن برای پخت پاستا استفاده می کنید، باید کافی باشد. در غیر اینصورت، ممکن است پاستا خیلی خشک یا خمیری شود یا به قابلمه بچسبد. برای جلوگیری از این مشکل باید برای هر یک کیلو پاستای خشک، از 4 لیتر آب استفاده شود؛ و یا اینکه مطمئن شوید که سطح آب حتی بعد از پخت، بالاتر از پاستا قرار دارد. 2- مدت زمان پخت هر یک از مواد را در نظر نمی گیرید بسیاری از افراد قبل از شروع به پخت غذا، ابتدا سیر و بعد پیاز و دیگر چاشنی ها را تفت می دهند و بعد از آن، مواد غذایی پروتیینی را اضافه می کنند. اما این کار درست نیست، چون سیر خرد شده قبل از اینکه مواد دیگر را اضافه کنید، می پزد یا حتی می سوزد؛ بنابراین قبل از اضافه کردن مواد دیگر، باید اول پیاز را تفت دهید و بعد سیر را. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |