توصیه های سازمان دامپزشکی درباره بیماری تب کریمه کنگوسازمان دامپزشکی کشور برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو اطلاعیه ای صادر کرد. - سازمان دامپزشکی کشور برای پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو اطلاعیه ای صادر کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، بر اساس آمار وزارت بهداشت مبنی بر ابتلای 60 نفر به تب کریمه کنگو و 3 فوتی، سازمان دامپزشکی در اطلاعیه ای اعلام کرد که این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سمپاشی و حمام دادن دام ها و سمپاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت 24 ساعت در دمای 2 تا 4 درجه سانتیگراد. ( دمای یخچال)، روش های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک)، اجتناب از خوردن جگر خام و نیم پخته قابل کنترل است. همچنین ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می شود. بنابر اعلام این سازمان تولیدکنندگان و افرادی که در کشتارگاه ها و مراکز بسته بندی کار می کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی در ح برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |