موضوعات داغ: - حقوق بازنشستگان - همسان سازي حقوق - همسان سازي حقوق بازنشستگان - قهرماني پرسپوليس - سازمان برنامه - كارشناس داوري - بازنشستگان تامين اجتماعي - انتخابات رياست جمهوري - سازمان برنامه و بودجه - رييس سازمان - انجمن علمي مهندسي مالي - پرچم لا اله الا الله - طرز تهيه ميني چيز كيك - امام جمعه اهل سنت زاهدان - اصولگرايان مجلس - معدن سرب - اطعام علوي - بهزاد محمدي - سرمربي صنعت نفت - ورزشگاه اولدترافورد - خط دو قطار شهري شيراز - ماهواره اينترنتي - ارتعاش

مطالب مرتبط:
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
پنجشنبه، 6 مهر 1402 ساعت 08:452023-09-28پزشكي

مصرف هسته زردآلو خطرناک است؟


اگر هسته زردآلو به صورت خام، به مقدار و دفعات زیاد مصرف شود، مشکلاتی را برای بدن به همراه دارد.

- جی پلاس ، هسته زردآلو و یا دانه میوه هایی مانند سیب، هلو، شلیل، گلابی، گیلاس و بادام تلخ حاوی ترکیبی شیمیایی و سمی به نام آمیگدالین است.

بهداشت نیوز نوشت، هسته یا دانه این میوه ها به طور طبیعی دارای لایه بیرونی مقاوم در برابر آنزیم های گوارشی است، اما اگر جویده شود، در تماس با آنزیم های گوارشی منجر به آزاد شدن ماده آمیگدالین در بدن شده و به دنبال آن سم سیانید را تولید کرده و ایجاد مسمومیت می کند.

تولید مقدار زیاد این سم در بدن منجر به ناراحتی های متعددی از جمله سردرد و سرگیجه، صرع، حالت تهوع، استفراغ، افزایش ضربان قلب، افزایش فشار خون، اختلالات تنفسی، فلجی و در نهایت مرگ می شود.

البته در صورت نجویدن و باز نشدن هسته مسمومیت اتفاق نمی افتد.

همچنین حرارت دادن با آب نمک و خیس کردن هسته ها در آب برای مدت طولانی موجب حذف آمیگدالین می شود.

برای کاهش خطر مسمومیت با سیانید ناشی از هسته زردآلو باید به این نکته توجه کرد که هسته زردآلو به صورت خام به عنوان آجیل و یا تنقلات آماده مورد مصرف قرار نگیرد و قبل از مصرف، فرآوری دست کم به مدت 30 دقیقه، خیسانده و جوشانده شود.


برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس:

مصرف هسته زردآلو خطرناک است؟

مصرف هسته زردآلو خطرناک است؟