بیش از یک سوم گوشت مرغ استان کرمان در رفسنجان تولید می شودسالانه بیش از دو میلیون قطعه جوجه ریزی در رفسنجان انجام می شود و بیش از یک سوم گوشت مرغ استان کرمان توسط شهرستان رفسنجان تأمین می شود. - ایسنا/کرمان رییس اداره دامپزشکی رفسنجان گفت: سالانه بیش از دو میلیون قطعه جوجه ریزی در رفسنجان انجام می شود و بیش از یک سوم گوشت مرغ استان کرمان توسط شهرستان رفسنجان تأمین می شود. محمود مقامی امروز 15 مهرماه در نشست خبری به مناسبت 14 مهرماه روز دامپزشکی اظهار کرد: وظایف سازمان دامپزشکی در بحث کنترل و پیشگیری از بیماری های دام و طیور در سطح کشور و در حقیقت حفظ و حراست از جمعیت دام وطیور است. وی افزود: کنترل و پیشگیری از بیماری های مشترک انسان و دام از طریق کنترل بیماری در دام و طیور و نظارت ویژه بر فرآورده های خام دامی صورت می گیرد. رییس اداره دامپزشکی رفسنجان تصریح کرد: برخلاف این تصور که رفسنجان شهرستانی دارای باغات است، اما در عین حال این شهرستان در زمینه پرورش دام و طیور هم فعال است. سالانه بیش از دو میلیون قطعه جوجه ریزی در رفسنجان انجام می شود و بیش از یک سوم گوشت مرغ استان کرمان را شهرستان رفسنجان تأمین می کند. مقامی ادامه داد: بالای 4000 رأس اسب در رفسنجان داریم که در قالب باشگاه های سوارکاری یا مراکز پرورش فعالیت دارند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |