الزام دستگاه ها به ارایه برنامه جهت ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزیرییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی گفت: در این جلسه تمامی دستگاه های اجرایی موظف شدند در مرحله اول، - رییس دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی با اشاره به جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی گفت: در این جلسه تمامی دستگاه های اجرایی موظف شدند در مرحله اول، راهکارهای پیشنهادی و برنامه های خود را برای ارتقای سلامت 8 محصول کشاورزی منتخب، تا پایان سال جاری و سال 1403 به شورای عالی سلامت و امنیت غذایی ارائه کنند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، اولین جلسه کمیته فنی ارتقای سلامت محصولات کشاورزی در دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی برگزار شد. دکتر محمداسماعیل مطلق در این جلسه بر ضرورت سلامت سبزی، صیفی و میوه ها از نظر باقیمانده سموم و دفع آفات و نیترات حاصل از کودهای شیمیایی تاکید کرد و گفت: حفظ سلامت و ایمنی غذا یکی از الزامات دستیابی به امنیت غذایی در کشور به حساب می آید و لازم است در تمام زنجیره غذا از مرحله تولید تا مصرف دستگاه های اجرایی مربوطه به وظایف و تکالیف خود به دقت عمل کنند تا مردم کشور به غذای سالم دسترسی داشته باشند. بنابر اعلام وزارت بهداشت، وی افزود: در پی تصویب سند ملی دانش بنیان امنیت غذایی در شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند پشتیبان امنیت غذا برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |