نانوذرات اکسیدفلزی می تواند ارزش غذایی گیاهان را افزایش دهدبه گزاشر گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در تلاش برای مقابله با مسئله گسترده «گرسنگی پنهان» در جهان، بودجه 600 هزار دلاری از سوی وزارت کشاورزی آمریکا به یکی از دانشگاه ها اعطا شد تا با استفاده از این بودجه، - در تلاش برای مقابله با مسئله گسترده گرسنگی پنهان در جهان، بودجه 600 هزار دلاری از سوی وزارت کشاورزی آمریکا به یکی از دانشگاه ها اعطا شد تا با استفاده از این بودجه، روی پتانسیل نانوذرات فلزی در ارتقا کیفیت و ارزش غذایی برگ برخی از گیاهان کار کنند. به گزاشر گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در تلاش برای مقابله با مسئله گسترده گرسنگی پنهان در جهان، بودجه 600 هزار دلاری از سوی وزارت کشاورزی آمریکا به یکی از دانشگاه ها اعطا شد تا با استفاده از این بودجه، روی پتانسیل نانوذرات فلزی در ارتقا کیفیت و ارزش غذایی برگ برخی از گیاهان کار کنند. برای کمک به ارتقای سطح تغذیه در جهان، تیمی از محققان در دانشگاه A&M Prairie View یک کمک مالی 600،000 دلاری از موسسه ملی مواد غذایی و کشاورزی آمریکا دریافت کرده اند. اعطای این بودجه نشان دهنده نقطه عطف مهمی در نبرد با کمبود ریز مغذی در سراسر جهان است. مأموریت این گروه چیست؟ آن ها روی استفاده از پتانسیل نانوذرات اکسید فلزی در تقویت ارزش غذایی سبزیجات دارای برگ خوراکی کار می کنند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |