روش تهیه یک وعده ی عالی و فوری برای صبحانه، ناهار و شاماملت از آن غذاهایی است که اکثر مردم دوست دارند و طرفدار آن هستند چون هم خوشمزه و پر خاصیت است و هم به راحتی و خیلی سریع آماده می شود. - املت تنوع زیادی دارد و منحصر به گوجه و تخم مرغ نمی شود، گرچه پایه اصلی آن تخم مرغ است. املت قارچ و اسفناج از آن املت های خوشمزه ای است که در همه وعده های غذایی می توان به راحتی درست کرد و نوش جان کرد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازمدرسه آنلاین، برای تهیه املت اسفناج و قارچ خوشمزه و فوری با ما همراه باشید. مواد لازم: قارچ خرد شده: یک فنجاناسفناج پخته: یک فنجانتخم مرغ: دو عددپنیر فتا یا پیتزا یا چدار: یک قاشق غذاخوری (چدار یک ورق)نمک و فلفل به میزان لازم طرز تهیه: مرحله اول: کف تابه نسوز را چرب کنید. تخم مرغ ها را با نمک و فلفل بزنید تا یکدست شود. بعد پهن کنید کف تابه. صبر کنید با حرارت ملایم خودش را کمی بگیرد. مرحله دوم: حالا اسفناج را درشت خرد کنید و بگذارید روی حرارت تا آبش کشیده شود. بعد با یک قاشق روغن تفت بدهید. قارچ را هم به همین روش سرخ کنید. مرحله سوم: وقتی تخم مرغ خودش را کمی گرفت، مخلوط قارچ و اسفناج را یک سمت تخم مرغ بریزید. حالا کمی پنیر پیتزا یا یک ورق پنیر چدار یا کمی پنیر فتا روی اسفناج و قارچ بریزید. مرحله چهارم: تخم مرغ را از قسمت خالی تا کنید روی مواد و حرارت را کم کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |