پاستا فوری با مرغ و پیازچه با دستور پخت متفاوتبعید به نظر می رسد که این روز ها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب می کند. - پاستا یکی از خوشمزه ترین غذاهای مدرن و امروزی است که طرفداران زیادی دارد و برای پخت آن دستور العمل های متفاوتی وجود دارد که هرکدام دارای سبک و مزه خاصی است. بعید به نظر می رسد که این روز ها کسی پاستا دوست نداشته باشد آن هم با آن رنگ و رخ و بوی خوب و سس مخصوصش که دل همه را آب می کند. پاستا از زمانی که اختراع شده است تا به امروز تغییرات زیادی کرده است و می توان گفت هر آشپزی با دستور خاص خودش پاستا را می پزد و در این میان پاستا های ایتالیایی از همه انواع پاستا معروفتر هستند. پاستا آنقدر در دنیا محبوب و پرطرفدار است که روز 25 اکتبر به عنوان روز جهانی پاستا در تقویم دنیا ثبت شده است. به مناسبت این روز می خواهیم طرز تهیه یک مدل پاستای خیلی خوشمزه و آسان را که خیلی هم زود آماده می شود، با شما به اشتراک بگذاریم. در ادامه این مطلب با ما همراه باشید تا اول کمی درباره تاریخچه پاستا بخوانیم سپس سراغ آموزشمان برویم. تاریخچه پخت پاستا پاستا یکی از غذا های ملی کشور ایتالیاست که در فرهنگ غذایی این کشور جایگاه ویژه ای دارد و در انواع و طعم های گوناگون طبخ می شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |