سیر تا پیاز خواص سیرکارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به مزایای مصرف سیر، گفت: مصرف سیر احتمال ابتلا به سرطان روده، معده و مری را پایین می آورد و موجب کاهش تولید ترکیبات سرطان زا و تومور سینه می شود. - ایسنا/خوزستان کارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با اشاره به مزایای مصرف سیر، گفت: مصرف سیر احتمال ابتلا به سرطان روده، معده و مری را پایین می آورد و موجب کاهش تولید ترکیبات سرطان زا و تومور سینه می شود. آمنه مصیبی دهکردی در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: هر کشوری بر اساس الگوی غذایی مردم و مشکلات تغذیه ای شایع، از هرم غذایی و رهنمودهای غذایی خود برای آموزش همگانی تغذیه و اصلاح الگوی مصرف غذایی استفاده می کند. در هرم غذایی و مطابق با رهنمودهای غذایی ایران نیز گروه سبزی ها یکی از گروه های غذایی و پیام کلیدی رهنمودهای غذایی کشور ما است. وی افزود: به طور کل می توان گفت گروه سبزی ها، منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی هستند که نقش مهمی در سلامت دارند. فیبر موجود در سبزی ها نقش مهمی در پیشگیری از ابتلا به بیماری های غیرواگیر مانند دیابت، قلبی- عروقی، انواع سرطان و چاقی دارد بنابراین توصیه می شود روزانه سبزی های سبز تیره مانند سبزی خوردن، اسفناج و برگ های سبز کاهو مصرف شود. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |