طرز تهیه مربای خرمالو ساده و خوش طعمبا رسیدن فصل پاییز کم کم پای میوه های خوش رنگ و خوش طعم پاییزی نیز به خانه ها و سفره های ما باز می شود. یکی از خوشمزه ترین این میوه ها خرمالو است. - در ابتدای کار خرمالوها را شسته و سپس خشک کنید. حالا خرمالوهای تمیز را روی تخته برش قرار داده و ساقه سبزرنگ را از انتهای آن ها جدا کنید. خرمالوها را با یک چاقو به چهار قسمت تقسیم کنید و پوست بگیرید. دانه برخی از خرمالوها درون یک غلاف ژله ای قرار دارد. این قسمت را از بقیه میوه خرمالو جدا کنید. خرمالوها را پوست بگیرید و آن ها را به تکه های کوچک تر برش بزنید. 2. پخت مربای خرمالو میوه های خرد شده را درون یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. میوه های خرد شده را درون قابلمه ریخته، روی آن شکر بریزید و مخلوط کنید. پس از ترکیب کردن شکر، آب یک عدد لیمو را نیز درون قابلمه بریزید. لیمویی که آب آن را گرفتید از وسط به دو قسمت تقسیم کرده و آن را در قابلمه بیندازید. مطمئن شوید که پوست لیمو کاملا شسته و ضدعفونی شده باشد. پس از اینکه شکر حل شد و محتویات قابلمه به نقطه جوش رسید، حرارت را روی متوسط قرار دهید و اجازه بدهید برای 30 تا 50 دقیقه مربا روی حرارت بپزد. پس از گذشت این زمان وقتی احساس کردید مربا پخته است آن را مجدد هم بزنید و غلظت آن را امتحان کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |