پخت کیک حلوا با دستور سرآشپز های معروف برای مراسمکیک حلوا از کیک های مجلسی و خوشمزه است که به راحتی تهیه می شود و می توان آن را به صورت تک نفره در مراسم مذهبی و عزاداری سرو کرد. - برای درست کردن این حلو ابتدا باید شکلات تلخ را شل و آبکی کنیم، که برای اینکار باید شکلات ها را خرد کنید و روی بخار آب قرار دهید تا ذوب شوند. در حین ذوب شدن شکلات، کره را هم به آن اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات زودتر آب شود. بعد از ذوب شدن شکلات آن را از روی حرارت بردارید تا خنک شود. فر را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید تا گرم شود. داخل کاسه ای تخم مرغ ها را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با دورتند همزن خوب هم بزنید تا کرم رنگ شوند. بعد شکلات خنک شده را به همراه آب به مواد اضافه کنید و در حدی که مخلوط شوند هم بزنید. آرد، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید و چند بار الک کنید و سپس کم کم به مخلوط تخم مرغ و شکلات اضافه کنید و به صورت دورانی هم بزنید تا یکدست شوند. با فرچه داخل کاغذ های مافین را با روغن چرب کنید و 1/4 از مایه کیک را داخل آن ها بریزید. سپس قالب های مافین را داخل سینی فر بچینید و در فر قرار دهید تا به مدت 20 دقیقه بپزند. بعد از گذشت 20 دقیقه با یک عدد خلال دندان مافین ها را تست کنید که پخته باشند. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |