برگزاری استارتاپ «فرآوری و نگهداری صنایع غذایی» در تبریزرییس مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز از برگزاری استارتاپ «فرآوری و نگهداری صنایع غذایی» در این مرکز خبر داد. - برگزاری استارتاپ فرآوری و نگهداری صنایع غذایی در تبریز ایسنا/آذربایجان شرقی رییس مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز از برگزاری استارتاپ فرآوری و نگهداری صنایع غذایی در این مرکز خبر داد. دکتر مسلم اورنگی در گفت وگو با ایسنا، در تشریح این خبر، اظهار کرد: استارتاپ فرآوری و نگهداری موادغذایی با رویکرد غذای سالم در مرکز آموزش علمی کاربردی خانه کارگر تبریز برگزار شد. وی افزود: هدف از برگزاری این رویداد شتاب، ایده پروری و تجاری سازی ایده های دانشجویان و سوق آن ها به سمت شرکت های دانش بنیان است. وی ادامه داد: تعداد 40 ایده از دانشجویان سراسر استان آذربایجان شرقی به این رویداد شتاب ارسال شده بود که هشت ایده، منتخب داوران بوده و در روز اختتامیه در حضور داوران ارائه شد. سه ایده از میان آن ها به عنوان ایده برتر انتخاب شدند. اورنگی گفت: ایده های جدید در حوزه صنایع غذایی و به خصوص نگهدارنده های سالم و نمونه های تجاری، واقعی و بازارگرا بودند. وی در خصوص حمایت ها از این ایده های دانشجویان، افزود: در خود جلسه اختتامیه، شرکت شهرک های صنعتی استان به طرح اول تا سوم جایزه نقدی اهدا کرد و یک شتابدهنده نیز تعدادی ایده برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |