چگونه از کپک زدن میوه ها در یخچال جلوگیری کنیم؟!کپک زدن میوه ها در یخچال امری طبیعی است که معمولا در برخی مواقع سریع تر اتفاق می افتد. آشنایی با نکات کپک نزدن میوه ها در یخچال به شما کمک می کند تا از میوه ها برای مدت زمان طولانی تری محافظت کنید. - آشنایی با نکات کپک نزدن میوه ها در یخچال به شما کمک می کند تا از میوه ها برای مدت زمان طولانی تری محافظت کنید. برای جلوگیری از کپک زدن میوه در یخچال چه باید کرد؟ به گزارش سایت قطره و به نقل ازاکالا، مهم ترین علت کپک زدن میوه ها در یخچال تجمع رطوبت است. هر چقدر میوه ها بیشتر در معرض رطوبت قرار بگیرند و تبادل هوا بین آن ها کمتر باشد، سریع تر خراب می شوند. اما چه کار کنیم که میوه کپک نزند؟ 1- یک دستمال یا اسفنج در کنار میوه ها قرار دهید قرار گرفتن میوه ها در معرض رطوبت موجب ایجاد کپک می شود. علت خیس شدن میوه در یخچال نیز دقیقا همین رطوبت است. زمانی که هوا به خوبی بین میوه ها جربان پیدا نکند، رطوبت به صورت شبنم هایی ریز روی میوه ظاهر می شود. برای جذب رطوبت میوه ها می توانید یک قطع اسفنج یا چند عدد دستمال کاغذی زیر و روی میوه های قرار دهید. با این روش رطوبت به راحتی جذب اسفنج و دستمال می شود و میوه برای مدت زمان بیشتری در یخچال سالم می ماند. می توانید از این روش هم برای نگهداری میوه های شسته شده و هم میوه ها شسته نشده استفاده کنید. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |