این مواد نان را خوشمزه می کنندعضو هیأت علمی تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی گفت: عوامل زیادی در ویژگی های گندم سالم برای تولید آرد، تاثیر دارند؛ برخی از آنها از کنترل خارج است؛ - گروه سلامت خبرگزاری فارس:بهبود دهنده های نان، برای بهبود بافت نان (از نظر پخت، لطافت نان)، رنگ، طعم و ترکیب استفاده می شود. نانوا مجبور است هر روز نان تازه تحویل دهد و با استفاده از مواد کمکی، مشکلات در فرآیند پخت را کاهش می دهد. بهبود دهنده های نان، نانوا را قادر می سازند تا فرآوری بدون دردسر و سهولت در وزن کردن، حتی در مواجهه با طیف وسیعی از نان، پیچیدگی فرآیند پخت نان یکنواختی را تولید کند. تقریباً هر نانوای سنتی و صنعتی از طیف محدودی از تجهیزات در حین پخت طیف گسترده ای از نان ها استفاده می کند و تعدادی دستور پخت را به ترتیب انجام می دهد. اگر در یک خمیر مشکلی پیش بیاید مثلاً خمیر خیلی چسبنده باشد، حجمش زیاد نباشد، تیره شود یا هنگام برش مشکل ایجاد کند، بقیه خط تولید نیز دچار مشکل می شود. این باعث از دست رفتن ساعات تولید می شود و نانوایی نمی تواند سفارشات را به موقع تحویل دهد. زمان بین پخت و فروش نان در نانوایی های کوچک اغلب کمتر از 24 ساعت است. تقریباً هر ماده ای که به خمیر آرد و آب اضافه شود، تأثیر بهبود بخشی خواهد داشت. برچسب ها: |
آخرین اخبار سرویس: |