جشنواره غذاهای بومی در گرمه برگزار شددبیر جشنواره غذاهای بومی، سنتی ومحلی در گرمه گفت: جشنواره غذاهای بومی، سنتی ومحلی با شرکت بیش از 50 بانوی گرمه ای در محل کتابخانه گرمه برگزار شد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از گرمه، عصر امروز مریم خواجه دبیر جشنواره غذاهای بومی، سنتی ومحلی در این شهرستان با گرامیداشت دهه فجر انقلاب اسلامی اظهارکرد: جشنواره غذاهای بومی، سنتی و محلی با حضور بیش از 50 بانوی گرمه ای و با هدف ترویج مصرف غذاهای محلی و سنتی، ایجاد رقابت سالم، شور و نشاط بین بانوان برگزار شد. وی با تأکید بر اهمیت احیای رسم و رسوم و فرهنگ اصیل بومی، ترویج سفره های ایرانی، پخت غذاهای محلی و حفظ سنت های گذشتگان گفت: غذاهای محلی خاص شهرستان با طعمی ناب از مواد اولیه غذایی طبیعی و تازه با چاشنی سبزیجات و گیاهان کوهی اطراف گرمه بدون هیچ افزودنی تهیه شده، بسیار سالم و مقوی بوده و با تقویت فرهنگ خود مراقبتی جایگزین مناسبی برای فست فودها است. دبیر جشنواره غذاهای بومی، سنتی ومحلی در گرمه افزود: در این جشنواره با پخت انواع نان ها، قلیف چال، جوشبره، قروتی، آش خمیر و سمنو هنر آشپزی بانوان به نمایش گذاشته شد. پایان پیام/ح برچسب ها: جشنواره - غذاهای محلی - محلی - گرمه - برگزار - بومی - به گزارش خبرگزاری فارس |
آخرین اخبار سرویس: |