مطالب مرتبط:
استاندارد وزن مرغ کشتار، یک کیلو و 500 گرم است؛ عرضه با وزن بالا جفا در حق مردم است
مصرف نمک در خراسان رضوی 3 برابر استاندارد جهانی است | لبنیات در ایران سرانه مصرف پایینی دارد
مراجعه مردم اصفهان برای اهدای خون 10 درصد رشد داشته است
حدود 80 درصد از کل سهمیه ابلاغی کود گلستان تحویل کارگزاران شده است
میانگین مشارکت مردم در انتخابات 30 درصد است/ شورای نگهبان با نرمش قهرمانانه صاحبان آرا را راضی تر می کند/ کسی که با صندوق سیاسی قهر می کند، میت سیاسی است
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
دوشنبه، 2 بهمن 1402 ساعت 12:202024-01-22پزشكي

میزان انطباق نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد، حدود 74 درصد است


مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درصد انطباق میزان نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد اعلام شده به طور میانگین 74 درصد بوده و در مواردی که این استاندارد رعایت نشده، - ایسنا/خراسان رضوی مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درصد انطباق میزان نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد اعلام شده به طور میانگین 74 درصد بوده و در مواردی که این استاندارد رعایت نشده، انحراف معیار چندان فاحش نیست و عدد با انحراف معیار جزیی تغییر می کند.

فرشید وفا در گفت وگو با ایسنا، در خصوص میزان استاندارد نمک موجود در نان اظهار کرد: براساس آخرین ضوابط میزان استاندارد نمک موجود در نان یک درصد است.

که نوع آرد، نوع پخت و عوامل مختلف دیگر در میزان این نمک تاثیرگذار است.

دکتر وفا با بیان اینکه ما در سال گذشته 16 هزار و 873 مورد بازرسی از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، بربری و سنگک داشتیم، عنوان کرد: از این تعداد 531 مورد نمونه نان برای بررسی میزان نمک برداشت کردیم که در 400 مورد معادل 75.

3 درصد میزان نمک مطابق با استاندارد بوده است.

مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در 6 ماهه ابتدایی امسال نیز 5 هزار و 855 مورد بازرسی داشتیم که 246 مورد نمونه برداری برای سنجش میزان نمک انجام شد و از این تعداد 177مورد معادل 72


برچسب ها: استاندارد - دانشگاه علوم پزشکی مشهد - دانشگاه علوم پزشکی - میزان - سلامت محیط و کار - علوم پزشکی مشهد - درصد
آخرین اخبار سرویس:

میزان انطباق نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد، حدود 74 درصد است

میزان انطباق نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد، حدود 74 درصد است