میزان انطباق نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد، حدود 74 درصد استمدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درصد انطباق میزان نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد اعلام شده به طور میانگین 74 درصد بوده و در مواردی که این استاندارد رعایت نشده، - ایسنا/خراسان رضوی مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: درصد انطباق میزان نمک موجود در نان مصرفی مردم با استاندارد اعلام شده به طور میانگین 74 درصد بوده و در مواردی که این استاندارد رعایت نشده، انحراف معیار چندان فاحش نیست و عدد با انحراف معیار جزیی تغییر می کند. فرشید وفا در گفت وگو با ایسنا، در خصوص میزان استاندارد نمک موجود در نان اظهار کرد: براساس آخرین ضوابط میزان استاندارد نمک موجود در نان یک درصد است. که نوع آرد، نوع پخت و عوامل مختلف دیگر در میزان این نمک تاثیرگذار است. دکتر وفا با بیان اینکه ما در سال گذشته 16 هزار و 873 مورد بازرسی از نانوایی ها اعم از لواش، تافتون، بربری و سنگک داشتیم، عنوان کرد: از این تعداد 531 مورد نمونه نان برای بررسی میزان نمک برداشت کردیم که در 400 مورد معادل 75. 3 درصد میزان نمک مطابق با استاندارد بوده است. مدیر سلامت محیط و کار دانشگاه علوم پزشکی مشهد ادامه داد: در 6 ماهه ابتدایی امسال نیز 5 هزار و 855 مورد بازرسی داشتیم که 246 مورد نمونه برداری برای سنجش میزان نمک انجام شد و از این تعداد 177مورد معادل 72 برچسب ها: استاندارد - دانشگاه علوم پزشکی مشهد - دانشگاه علوم پزشکی - میزان - سلامت محیط و کار - علوم پزشکی مشهد - درصد |
آخرین اخبار سرویس: |