نوشیدن روزانه چای پیری بیولوژیکی را به تاخیر می اندازدتحقیقات اخیر نشان می دهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز ممکن است به تاخیر در روند پیری بیولوژیکی کمک کند. - تحقیقات اخیر نشان می دهد که نوشیدن سه فنجان چای در روز ممکن است به تاخیر در روند پیری بیولوژیکی کمک کند. دانشمندان چینی به این احتمال اشاره می کنند که دم نوش های سنتی، غنی از برخی ترکیبات تقویت کننده سلامتی هستند که ممکن است در افزایش طول عمر نقش داشته باشد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازهمشهری آنلاین، از لحاظ تاریخی، چای سیاه به دلیل فواید بالقوه آن برای سلامتی، به ویژه در بهبود سلامت قلب، روده و مغز شناخته شده است. علاوه بر این، مطالعات حیوانی نشان داده است که فلاونویید ها که به وفور در چای یافت می شوند، به طور بالقوه می توانند طول عمر موجودات مختلف از کرم و مگس گرفته تا موش را افزایش دهند. مطالعه تاثیر چای بر پیری یک مطالعه جامع توسط کارشناسان دانشگاه سیچوان در چنگدو، چین، شامل تجزیه و تحلیل داده های دو گروه بود: 5998 فرد بریتانیایی بین 37 تا 73 سال و 7931 شرکت کننده چینی 30 تا 79 ساله. شرکت کنندگان اطلاعات دقیقی در مورد عادات مصرف چای خود، از جمله نوع چایی که ترجیح می دادند (سبز، سیاه، زرد یا اولانگ) و میانگین تعداد فنجان هایی که در روز مصرف می کردند، ارائه کردند. برچسب ها: بیولوژیکی - روند پیری - پیری - تاخیر - سلامت - تحقیقات - طول عمر |
آخرین اخبار سرویس: |