افزایش خطر ابتلا به سرطان با مصرف نمک های رنگیکارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان گفت: مصرف نمک های رنگی خطر ابتلا به انواع سرطان ها از جمله کبد و مثانه را افزایش می دهند. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، آمنه مصیبی دهکردی به اجرای پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم از اول تا 15 بهمن ماه اشاره کرد و گفت: نمک های رنگی (صورتی، آبی و بنفش) و سنگ نمک سلامتی انسان را به خطر می اندازند. وی با بیان اینکه هر نوع نمکی که در طبیعت وجود دارد، در شرایط عادی با ناخالصی همراه است و حاوی سولفات کلسیم (گچ) و سولفات منیزیم است که همرنگ نمک هستند، افزود: علاوه بر این دارای گل و لای بوده و موجب تیرگی رنگ نمک می شود، این نمک ها دارای فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، آرسنیک، کادمیوم، مس و. بوده که بسیار خطرناک هستند. مصیبی دهکردی ادامه داد: زمانی که نمک به کارخانه می رسد، ناخالصی های آن از بین می رود، بلوری شکل می شود و به آن ید اضافه می شود، بنابراین نمک تصفیه شده و یددار، سالم ترین نمکی است که متخصصان استفاده از آن را توصیه می کنند. کارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان اضافه کرد: نمک های رنگی (صورتی، آبی و نفش)، نمک دریا و یا سنگ نمک در واقع سنگ نمکی هستند که از دل طبیعت استخراج می شوند و سرشار از ناخالصی هستند، این نمک ها خطر ابتلا به انواع سرطان ها ا برچسب ها: مصرف نمک - خوزستان - افزایش - رنگی - فلزات سنگین - اطلاع رسانی - مرکز بهداشت |
آخرین اخبار سرویس: |