خطر بازگشت بیماری ها ناشی از کمبود ید با مصرف نمک های رنگیکارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه تبلیغاتی که در راستای مفید بودن نمک دریا و نمک های رنگی می شود، دقیقا برعکس است، - ایسنا/خوزستان کارشناس گروه بهبود تغذیه مرکز بهداشت خوزستان با بیان اینکه تبلیغاتی که در راستای مفید بودن نمک دریا و نمک های رنگی می شود، دقیقا برعکس است، گفت: همین ادعاهای بی پایه و اساس، افراد را به استفاده بیشتر از نمک ترغیب می کند و با ادامه این روند و حذف نمک های یددار تصفیه شده از سفره خانوار و جایگزینی آن ها با این نمک های آلوده، به زودی شاهد بازگشت بیماری های ناشی از کمبود ید خواهیم بود. آمنه مصیبی دهکردی در گفت وگو با ایسنا، با اشاره به اجرای پویش ملی اطلاع رسانی تغذیه سالم از اول تا 15 بهمن ماه اظهار کرد: نمک های رنگی (صورتی، آبی و بنفش) و سنگ نمک سلامتی انسان را به خطر می اندازند. هر نوع نمکی که در طبیعت وجود دارد، در شرایط عادی با ناخالصی همراه است و حاوی سولفات کلسیم (گچ) و سولفات منیزیم است که همرنگ نمک هستند. علاوه بر این دارای گل و لای هستند که موجب تیرگی رنگ نمک می شود. این نمک ها دارای فلزات سنگین مانند سرب، جیوه، آرسنیک،کادمیوم، مس و. هستند که بسیار خطرناک اند. برچسب ها: خوزستان - مرکز بهداشت - بیماری ها - رنگی - تبلیغاتی - تغذیه - نمک دریا |
آخرین اخبار سرویس: |