تعطیلی 21 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی، به علت رعایت نکردن موازین بهداشتی در شیرازرییس مرکز بهداشت شهدای انقلاب، از تعطیلی 21 مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی به دلیل عدم رعایت موازین بهداشتی از سوی کارشناسان بهداشت محیط این مرکز خبر داد. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازخبرگزاری فارس از شیراز، کمال فخرپور گفت: در راستای تشدید نظارت های بهداشتی بر وضعیت مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی در مناطق زیر پوشش مرکز بهداشت شهدای انقلاب، 21 مرکز تهیه و توزیع و اماکن عمومی به دلیل تخلفات از موازین و مقررات بهداشتی از سوی بازرسان بهداشت محیط این مرکز تعطیل شدند. مسوول واحد سلامت محیط مرکز بهداشت شهدای انقلاب نیز در این باره گفت: متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی باید به نحوه رعایت شیوه نامه های بهداشتی به ویژه کنترل نقاط بحرانی در مراکز عرضه و طبخ مواد غذایی از جمله رعایت زنجیره سرما و گرما در مواد غذایی، به منظور حفظ سلامت عمومی و امنیت غذایی توجه بیشتری داشته باشند . محمدحسین کیانفر افزود: دمای مناسب برای نگهداری مواد غذایی در یخچال صفر تا 4 درجه سانتی گراد و در فریزر منفی 18 درجه سانتی گراد است و دمای مناسب نگهداری مواد غذایی گرم تا زمان عرضه به مشتری حد اقل 65 درجه سانتی گراد می باشد؛ در حالی که بسیاری از مسمومیت های غذایی ناشی از نگهداری مواد غذایی در فاصله دمایی 4 الی 65 درجه سانتی گراد بیش از برچسب ها: بهداشت - مواد غذایی - اماکن عمومی - بهداشتی - مرکز بهداشت - غذایی - توزیع |
آخرین اخبار سرویس: |