ماست های پروبیوتیک بهتر با روش جدید غنی سازی با ویتامین Eپژوهشگران کشورمان در یک تحقیق دانشگاهی، موادی را برای وارد کردن مناسب ویتامین E در ماست های پروبیوتیک و نگهداری بهتر میکروارگانیسم های این نوع از ماست ها در کنار بهبود خواص بافتی آن ها معرفی کرده اند. - پژوهشگران کشورمان در یک تحقیق دانشگاهی، موادی را برای وارد کردن مناسب ویتامین E در ماست های پروبیوتیک و نگهداری بهتر میکروارگانیسم های این نوع از ماست ها در کنار بهبود خواص بافتی آن ها معرفی کرده اند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، ویتامین E، یک ریزمغذی ضروری و محلول در چربی است که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و از بیماری های قلبی جلوگیری می نماید. این ترکیب دارای گونه های متعددی است که فعالیت و دسترسی زیستی هرکدام متفاوت است. در بین خانواده ویتامین E موسوم به توکوفرول ها، آلفا-توکوفرول بیشترین فعالیت زیستی را داراست؛ به طوری که در محافظت از بافت های بدن در برابر یک فرایند نابودگر به نام پراکسیداسیون لیپیدی کنترل نشده نقش مهمی را ایفا می کند. حلالیت کم در آب و حساسیت به اکسیداسیون و دماهای بالا، مشکل اصلی استفاده از آلفا-توکوفرول در غنی سازی و فرمولاسیون مواد غذایی است که منجربه کاهش دسترسی زیستی آن می گردد. در سال های اخیر به گفته محققان، مطالعه های زیادی با هدف محافظت از آلفا-توکوفرول در برابر عوامل محیطی نامطلوب نظیر دمای بالا، pH برچسب ها: ویتامین E - ویتامین - پروبیوتیک - ماست - پژوهشگران - وارد کردن - سیستم ایمنی بدن |
آخرین اخبار سرویس: |