فعالیت 43250 مرکز عرضه فرآورده های دامی گیلان، زیر ذره بین بازرسان دامپزشکیمدیرکل دامپزشکی گیلان از نظارت بر 43 هزار و 250 مرکز عرضه فرآورده های خام دامی استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: 42 بازرس دامپزشکی بر فعالیت این واحدها نظارت دارند. - ایسنا/گیلان مدیرکل دامپزشکی گیلان از نظارت بر 43 هزار و 250 مرکز عرضه فرآورده های خام دامی استان در ایام نوروز و ماه مبارک رمضان خبر داد و گفت: 42 بازرس دامپزشکی بر فعالیت این واحدها نظارت دارند. هادی بابایی امروز 20 اسفند ماه در گفت وگو با ایسنا درباره طرح تشدید نظارت بهداشتی اداره کل دامپزشکی گیلان ویژه عید نوروز و ماه مبارک رمضان، اظهار کرد: با توجه به در پیش بودن ایام نوروز و ضرورت کنترل و نظارت بهداشتی بر تولید، توزیع و عرضه فرآورده های خام دامی طرح ویژه نوروزی نظارت بهداشتی بر فرآورده های خام دامی از 20 اسفند ماه امسال آغاز و تا پایان ماه مبارک رمضان در استان ادامه دارد. وی با بیان اینکه گشت های دامپزشکی استان به صورت شبانه روزی بر این مهم نظارت دارند، افزود: 22 اکیپ ثابت و 22 اکیپ سیار در سطح استان فعالیت می کنند. مدیرکل دامپزشکی گیلان با اشاره به اهمیت نظارت بر عرضه محصولات خام دامی در سطح استان به ویژه مناطق ییلاقی، گفت: در این طرح 43 هزار و 250 واحد از مراکز تولید، نگهداری و عرضه فرآورده های خام دامی استان گیلان توسط 42 نفر از بازرسان بهداشتی دام برچسب ها: ماه مبارک رمضان - دامپزشکی - نظارت - فرآورده - ماه مبارک - ایام نوروز - گیلان |
آخرین اخبار سرویس: |