تفاله لیموترش را دور نریزید!لیمو ترش خاصیت اسیدی دارد و به همین دلیل علاوه بر مصارف خوراکی، در بسیاری از ترفندها نیز می توان از آن استفاده کرد. - یکی از محبوب ترین نوشیدنی های فصل گرم که بسیار خنک کننده است و اثرات گرمازدگی را به خوبی برطرف می کند، شربت آبلیموست. می توانید از کمی تفاله داخل شربت خود بریزید. شربت شما با این کار شکل و طعم بهتری خواهد داشت چرا که تفاله های لیمو نیز عطر و مزه قوی و خوبی دارند. البته می توانید تفاله ها را در قالب های یخ نیز با کمی آب منجمد کنید و در شربت یا آب بریزید تا طعم دیتاکس لیمو را به خوبی احساس کنید. انواع دمنوش عطر و مزه لیموترش با جوشیدن نیز از بین نمی رود البته ویتامین سی در اثر گرما دیدن از بین می رود. می توانید با تفاله های لیمو دمنوش های ترش مزه و گوارا تهیه کنید. این دمنوش ها را می توانید به صورت گرم و یا سرد مصرف کنید. انواع غذا در انواع خورش ها و سوپ ها علی الخصوص سوپ مرغ و خوراک های حاوی مرغ می توانید تفاله لیموترش را اضافه کنید. طعم سوپ شما بی نظیر خواهد شد. برنج یا ماکارونی می توانید کمی از تفاله های لیمو را هنگام پخت برنج یا ماکارونی به آب جوش اضافه کنید. با این کار علاوه بر اینکه رایحه برنج و پاستا بهتر می شود، دیگر نیازی نیست تا نگران چسبیدن برنج و ماکارونی نیز باشید. برچسب ها: لیمو - توان - شربت - دمنوش ها - انواع - دمنوش - لیموترش |
آخرین اخبار سرویس: |