توصیه های تغذیه ای وزارت بهداشت در آستانه ماه رمضانمدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت: توصیه می شود در وعده سحری دو عدد خرما، شیر، نان سبوس دار سنگک، تافتون، بربری، نان جو کامل و سایر نان های سبوس دار، - دو عدد گردو، یک عدد تخم مرغ و دو عدد میوه فصل استفاده شود. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: توجه به مواد غذایی مصرفی به هنگام سحر و افطار و شام در ماه مبارک رمضان می تواند به حفظ یک الگوی صحیح غذایی در این ماه کمک کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر احمد اسماعیل زاده به مناسبت فرارسیدن ماه مبارک رمضان، درخصوص رعایت الگوی صحیح تغذیه در این ایام و با تاکید بر مصرف غذای سبک در وعده افطاری، گفت: روزه داران می توانند با مصرف غذای سبک در وعده افطار، شام نیز میل کنند. مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت گفت: یک اصل کلی در مورد تغذیه آن است که تمامی گروه های اصلی غذایی (5 گروه نان و غلات، سبزی ها، میوه ها، لبنیات، گوشت ها و. ) باید در سه وعده سحری، افطار و شام به مقدار کافی دریافت شود. تاکید بر نوشیدن 6 تا 8 لیوان آب در فاصله افطار تا سحر اسماعیل زاده با تاکید بر نوشیدن 6 تا 8 لیوان آب در فاصله افطار تا سحر، خاطرنشان کرد: متاسفانه دیده می شود که برخی از افراد بدون سحری روزه می گیرند که این برخلاف اصول تغذیه ای بوده و توصیه می شود که وعده سحری به مقدار کافی و مناسب میل شو برچسب ها: وزارت بهداشت - تغذیه - ماه مبارک رمضان - بهداشت - غذای - وزارت - مدیرکل |
آخرین اخبار سرویس: |