خوراکی غنی از منیزیم و فیبر: مبارزه با دیابت و کلسترول بدجو، غله ای با قدمت ده هزار سال از خانواده گرامینه ها: جو، نه تنها یکی از قدیمی ترین غلات کشت شده توسط انسان محسوب می شود، بلکه دارای چرخه زندگی یک ساله و متعلق به خانواده گندمیان (گرامینه ها) است. - خوراکی غنی از منیزیم و فیبر: مبارزه با دیابت و کلسترول بد جو، غله ای با قدمت ده هزار سال از خانواده گرامینه ها: جو، نه تنها یکی از قدیمی ترین غلات کشت شده توسط انسان محسوب می شود، بلکه دارای چرخه زندگی یک ساله و متعلق به خانواده گندمیان (گرامینه ها) است. استفاده گسترده از جو در جهان: 70٪ به عنوان علوفه دامی، 30٪ در تولید آبجو، نوشیدنی ها و غذاها. جو، با تخصیص 70 درصد از تولید جهانی به علوفه دام و 30 درصد به کاربردهای تخمیری برای تهیه آبجو، نوشیدنی های مقطر، و همچنین استفاده در تولید سوپ ها، خورش ها و نان جو، نقش چشمگیری در صنایع غذایی و کشاورزی دارد. به گزارش سایت قطره و به نقل ازفرطب، دانه های جو به ویژه در ساخت مالت که عمدتاً به روش های سنتی صورت می گیرد، کاربرد فراوانی دارند. بررسی دقیق این کاربردهای متنوع جو را در ادامه این مقاله از تیم ما دنبال کنید: فواید تغذیه ای جو: معدنی از ویتامین ها، مواد معدنی و آنتی اکسیدان ها جو، یک غله کامل با فواید تغذیه ای چشمگیر، منبع غنی از فیبر، مولیبدن، منگنز، و سلنیوم است. برچسب ها: خانواده - کلسترول بد - قدیمی ترین - تولید - نوشیدنی - کلسترول - استفاده |
آخرین اخبار سرویس: |