بعد از شام یک مُشت «آجیل» مصرف کنیدیک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به پرخوری در ماه مبارک رمضان، گفت: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز، نهایتا مصرف یک مشت آجیل با فاصله از وعده شام توصیه می شود. - ایسنا/کرمانشاه یک متخصص تغذیه با هشدار نسبت به پرخوری در ماه مبارک رمضان، گفت: با توجه به تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز، نهایتا مصرف یک مشت آجیل با فاصله از وعده شام توصیه می شود. دکتر یحیی پاسدار در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان با ایام نوروز گفت: با این تقارن قرار نیست در متابولیسم بدن تغییری رخ دهد، بنابراین افراد باید از هرگونه پرخوری در این ماه و استفاده بیش از حد از تنقلات خودداری کنند. وی افزود: در این ایام افراد باید مراقب باشند که ورودی کالری به بدن آنها بالا نرود و مصرف شیرینی و غذاهای چرب را به حداقل رسانده و آجیل را هم به اندازه مصرف کنند. پاسدار با تاکید بر صرف هر سه وعده افطار، شام و سحری در ماه مبارک رمضان گفت: در وعده افطار مصرف مایعات گرم مانند شیر توصیه می شود که می تواند همراه خرما یا عسل باشد. وی افزود: نیم ساعت بعد از این وعده، شام باید صرف شود که در این وعده هم باید از غذاهای سبک استفاده شود. پاسدار گفت: در وعده سحری هم مصرف غذاهای چرب و سنگین و شور اصلا توصیه نمی شود و در این وعده هم باید از غذاهای معمولی، اما برچسب ها: ماه مبارک رمضان - ماه مبارک - ماه مبارک رمضان، - ایام نوروز - مبارک - رمضان - مصرف |
آخرین اخبار سرویس: |