ویتامین B و C موجود در این گیاه باعث کاهش چربی و کلسترول خون می شودیک پژوهشگر طب سنتی گفت: بسیاری از گیاهان و میوه ها سرشار از مواد مغذی هستند اما مصرف آن در دوران بارداری خطراتی را برای مادر و جنین به همراه خواهد داشت. - یک پژوهشگر طب سنتی گفت: بسیاری از گیاهان و میوه ها سرشار از مواد مغذی هستند اما مصرف آن در دوران بارداری خطراتی را برای مادر و جنین به همراه خواهد داشت. ابوالفضل فاطمی پژوهشگر طب سنتی با بیان اینکه از گل و گیاه زالزالک برای درمان بعضی بیماری ها استفاده می شود، اظهار داشت: گیاه زالزالک حاوی موادی همچون آنتی اکسیدان، فلاوونویید، پروآنتوسیانیدین و آنتوسینیدین است. وی با اشاره به اینکه آنتی اکسیدان موجود در زالزالک باعث تسریع در روند جریان خون می شود، ادامه داد: مصرف این گیاه باعث درمان بیماری هایی مانند مشکلات روحی و روانی، فشارخون، قلبی و عروقی و لک های پوستی می شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازمکتوب نامه، فاطمی با تاکید بر اینکه مصرف زیاد این گیاه باعث بروز عوارضی مانند سرگیجه، سردرد، تهوع، خواب آلودگی و تپش قلب در افراد می شود، تصریح کرد: مصرف کم زالزالک بیماری های قندخون و دیابت را بهبود می بخشد. به گفته این پژوهشگر طب سنتی، ویتامین B و C موجود در زالزالک هنگام استفاده باعث کاهش چربی و کلسترول خون می شود. برچسب ها: دوران بارداری - گیاه - آنتی اکسیدان - زالزالک - پژوهشگر - طب سنتی - بیماری ها |
آخرین اخبار سرویس: |