توصیه های تغذیه ای طب ایرانی برای فصل بهاربا توجه به اینکه در این فصل هوا گرم تر می شود و رطوبت هوا افزایش پیدا می کند، بهتر است غذاهایی که ساده و اجزا و ترکیبات کمتری دارند، مصرف شود. - با توجه به اینکه در این فصل هوا گرم تر می شود و رطوبت هوا افزایش پیدا می کند، بهتر است غذاهایی که ساده و اجزا و ترکیبات کمتری دارند، مصرف شود. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، دکتر علیرضا عباسیان - عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان این که فصل بهار گرم و تر است، اظهار داشت: رعایت برخی نکات در فصل بهار برای همه مردم با هر مزاجی خوب است، از جمله این که در این فصل مصرف برخی غذاها مثل شیرینی ها، گوشت ها، غذاهای حاوی ادویه جات نظیر غذاهای تند باید کاهش یابد. عباسیان ادامه داد: در این فصل هوا گرم تر می شود و رطوبت هوا افزایش پیدا می کند و به همین دلیل افرادی که مزاج گرم و تر دارند، حال شان بدتر می شود و به عنوان مثال نوجوان ها و جوان ها ممکن است دچار جوش های صورت شوند و عارضه هایی نظیر کهیرهای پوستی، آلرژی و حساسیت، خارش انتهای حلق، آبریزش از بینی، آبریزش از چشم، عطسه ، حالت زکام و . افزایش یابد که این حالت ها بیشتر مربوط به مزاج گرم و تر است. به این اشخاص علاوه بر همه دستوراتی که برای سایر افراد مطرح است، عدم مصرف گوشت ها به ویژه گوشت قرمز، غذاهای تند و شیرینی جات توصیه می شود. برچسب ها: دانشگاه علوم پزشکی تهران - فصل بهار - عضو هیئت علمی دانشگاه - افزایش - دانشگاه علوم پزشکی - رطوبت - عباسیان |
آخرین اخبار سرویس: |