گوشت این حیوان سالم ترین گوشت ها از نظر کارشناسان تغذیه استروش انتخاب یک گوشت با کیفیت در فروشگاه ها چیست؟ - بسیاری از مردم تصور می کنند که گوشت های جایگزینی که به کمک گیاهان ساخته شده، سالم تر از خوردن گوشت واقعی هستند. باوجوداین، تحقیقات پژوهش گران سوئدی حاکی از آن است که برخی از این تولیدات جایگزین گوشتی واقعی، فاقد ارزش غذایی لازم هستند. پژوهش این تیم نشان داد که برخی از محصولاتی که به عنوان جایگزین های گوشت واقعی در بازار عرضه می شوند، پروتیین ها و مواد غذایی دارند که بدن انسان نمی تواند آن ها را جذب کند و در نتیجه پس از مدتی، بدن مصرف کنندگان این محصولات دچار کمبود آهن می شود. با این وجود همچنان این پرسش مطرح است که آیا مصرف گوشت قرمز برای انسان ضرر دارد یا خیر؟ به گزارش سایت قطره و به نقل ازسرگرمی روز، تحقیقات نشان داده که گوشت قرمز و گوشت های فرآوری شده مانند بیکن و سوسیس، می توانند خطر ابتلا به سکته مغزی را در افراد افزایش دهند و دوستداران گوشت قرمز و فرآوری شده، تا 16 درصد بیشتر از دیگران در معرض سکته قرار دارند. به این ترتیب هم باید در مصرف گوشت قرمز جانب احتیاط و تعادل را حفظ کرد و هم گوشتی با کیفیت مناسب را مصرف کرد. اما روش انتخاب یک گوشت با کیفیت در فروشگاه ها چیست؟ در ادامه چند پیشنهاد برای کمک به تصمیم گیری بهتر شما ارائه می شود: 1- به دنبال برش هایی از گوشت باشید که حاوی چربی کمتری هستند. برچسب ها: گوشت - جایگزین - گوشت قرمز - واقعی - تحقیقات - محصولات - مصرف گوشت قرمز |
آخرین اخبار سرویس: |