با خواص به ، این میوه بهشتی آشنا شویدیکی از خوش مزه ترین و خوش عطرترین میوه ها، میوه به است. از این میوه استفاده های مختلفی می شود؛ از تهیه مربا و مارمالاد گرفته تا پخت خورش به و استفاده های درمانی از میوه، - دمنوش به را هم می توانید با میوه به درست کنید و هم با برگ به. هر دوی این دمنوش ها مفید، خوش مزه و خوش طعم هستند. این دمنوش ها را می توانید به این دو شیوه آماده کنید: 1) چای برگ به برای تهیه چای برگ به، 4 لیوان آب و 5 برگ به نیاز دارید. ابتدا یک لیتر آب را بجوشانید. سپس تا آب هنوز داغ است، برگ های به را اضافه کنید و اجازه دهید 5 دقیقه بماند. حتماً پیش از اضافه کردن برگ به، شعله را خاموش کنید تا برگ ها نجوشند، چون خواص خود را از دست می دهند. مخلوط را به مدت 5 دقیقه کنار بگذارید تا خنک شود و بعد آبکش کنید. به این دمنوش شیرین کننده مصنوعی اضافه نکنید؛ اگر طعم آن را دوست ندارید، می توانید کمی عسل اضافه کنید. شما همچنین می توانید برگ به را مانند چای معمولی دم کنید. ممکن است با این شیوه طعم آن را بیشتر بپسندید. 2) چای میوه به برای تهیه چای میوه به می توانید آن را به قطعات کوچک برش دهید و خشک کنید. پس از آن می توانید مخلوط چای سیاه و قطعات خشک میوه به را با هم دم کرده و نوش جان کنید. برچسب ها: میوه - دمنوش - دمنوش ها - استفاده - دقیقه - خواص - مارمالاد |
آخرین اخبار سرویس: |