تدبیر طب ایرانی برای آلرژی های فصل بهارآلرژی فصلی مثل عطسه، آبریزش بینی، خارش گلو، خارش پوست و کهیر، دمل ها و جوش های پوستی از مشکلات شایع فصل بهار است که با رعایت برخی از اصول ساده زندگی و تغذیه سالم می توان از ابتلا به بیماری های این فصل و همچنین از ابتلا به آلرژی فصلی پیشگیری کرد. - ایسنا/اصفهان یک متخصص طب ایرانی گفت: آلرژی فصلی مثل عطسه، آبریزش بینی، خارش گلو، خارش پوست و کهیر، دمل ها و جوش های پوستی از مشکلات شایع فصل بهار است که با رعایت برخی از اصول ساده زندگی و تغذیه سالم می توان از ابتلا به بیماری های این فصل و همچنین از ابتلا به آلرژی فصلی پیشگیری کرد. مرضیه اخباری در گفت وگو با ایسنا، اظهار کرد: مصرف غذاهای ایرانی سبک که انرژی و مواد مورد نیاز بدن را تأمین می کند مثل آش جو، سوپ جو، آش سماق، آش انار، انواع خورش ها و سمنو می تواند به حل این مشکل کمک کند. وی افزود: مصرف شربت هایی مانند سکنجبین، شربت لیمو و آلبالو، افزودن زرشک، سماق و رب انار به غذاها، کاهش مصرف غذاهای پراَدویه و سرخ کردنی و محرک مانند شکلات، قهوه و نسکافه و کاهش مصرف غذاهای گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله از دیگر سفارش های طب ایرانی در فصل بهار است. این متخصص طب ایرانی تصریح کرد: کاهش مصرف غذاهای گوشتی به ویژه گوشت گاو و گوساله، کاهش مصرف غذاهای دیرهضم مانند فست فودها و انواع شیرینی های م برچسب ها: آلرژی فصلی - ابتلا به آلرژی - آلرژی - فصل بهار - ابتلا - تغذیه سالم - ایرانی |
آخرین اخبار سرویس: |