مطالب مرتبط:
جزییات اختتامیه جشنواره ملی فیلم اقوام ایرانی/ از برپایی بزرگداشت تا معرفی برگزیدگان
دشت مرودشت میزبان 1250 پهنه باستانی است
برپایی نمایشگاه قرآن های خطی مزین به تذیب در موزه شاهچراغ(ع)
گوسفند «یعقوب»؛ گوسفندی باستانی و عجیب با چهار شاخ که یهودی ها ادعای مالکیتش را دارند! (+عکس)
برپایی نمایشگاه قرآن های خطی مزین به تذهیب در موزه شاهچراغ(ع)
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
یکشنبه، 30 اردیبهشت 1403 ساعت 11:152024-05-19اجتماعي

از تلاش برای برپایی رویدادهای معرفی خوراک های سنتی تا مطالعه اغذیه های باستانی


مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس از تلاش برای شناسایی و احصا خوراک های بومی و سنتی محلی مناطق این استان خبر داد و گفت: یکی از اقداماتی که در این استان در حال انجام است، - ایسنا/فارس مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری فارس از تلاش برای شناسایی و احصا خوراک های بومی و سنتی محلی مناطق این استان خبر داد و گفت: یکی از اقداماتی که در این استان در حال انجام است، پژوهش و مطالعه اغذیه های باستانی است.

محمد ثابت اقلیدی در گفت وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه گردشگری خوراک یکی از شاخه های گردشگری محسوب می شود، گفت: این نوع گردشگری با توجه به تنوع سلایق گردشگران می تواند به عنوان یک ظرفیت در بحث گردشگرپذیری ایفای نقش کند.

وی با ذکر این نکته که گردشگران سلایق متفاوتی دارند و باید این تفاوت سلایق را در جذب گردشگران مدنظر قرار دهیم، افزود: این مفهوم بدان معناست که ممکن است یک نفر بازدید آثار تاریخی را بپسندد، گردشگر دیگر به خاطر زیارت سفر کند و دیگری به خاطر تفریح و هیجان یا ورزش و غیره ثابت اقلیدی ادامه داد: از آنجا که یکی از نیازهای انسان تغذیه و خوراک است ممکن است عده ای برای تجربه کردن غذاهای متنوع سفر کنند، به همین دلیل می گوییم باید از همین فرصت هم برای جذب گردشگر استفاده کرد.


برچسب ها: صنایع دستی و گردشگری - گردشگری - استان - گردشگران - خوراک - صنایع دستی - یکی از
آخرین اخبار سرویس:

از تلاش برای برپایی رویدادهای معرفی خوراک های سنتی تا مطالعه اغذیه های باستانی

از تلاش برای برپایی رویدادهای معرفی خوراک های سنتی تا مطالعه اغذیه های باستانی