فناوری نانوحباب بدون مواد شیمیایی آفات گیاهی را از بین می بردبررسی های انجام شده روی فناوری نانوحباب شرکت مولیایر نشان می دهد که استفاده از نانوحباب علاوه بر رشد بهتر گیاه و افزایش وزن محصول، به حذف عوامل بیماری زا کمک می کند. - بررسی های انجام شده روی فناوری نانوحباب شرکت مولیایر نشان می دهد که استفاده از نانوحباب علاوه بر رشد بهتر گیاه و افزایش وزن محصول، به حذف عوامل بیماری زا کمک می کند. به گزارش سایت قطره و به نقل ازایسنا، اواخر سال گذشته، یک مرکز تحقیقات پیشرو در زمینه کشاورزی در بلژیک به نام ProefStation، مطالعه روی دستگاه نانوحباب ساز شرکت مولیایر (Moleaer) را آغاز کرد. این کار با هدف بررسی و ارزیابی اثربخشی فناوری نانوحباب این شرکت روی کنترل فیتوفتورا کریپتوگا انجام شد که یک عامل بیماری زای بدنام بوده که بر سلامت ریشه تاثیر گذاشته و کشاورزی هیدروپونیک را با مشکل مواجه می کند. در این مطالعه، محققان از فناوری نانوحباب ساز برای افزایش سطح اکسیژن در حد 20 ppm استفاده کردند، در حالی که در گروه کنترل سطح اکسیژن از این میزان پایین تر بود. پاتوژن های بی هوازی مانند Phytophthora و Pythium به طور قابل توجهی بر رشد ریشه تأثیر می گذارند، در نتیجه رشد و عملکرد محصول را دستخوش تغییر می کنند. در این میان، اکسیژن موجود در آب یک عامل مهم برای تولیدکنندگان، به ویژه در کشاورزی هیدروپونیک است. برچسب ها: فناوری - افزایش وزن - افزایش - بیماری - شرکت - بررسی - کشاورزی |
آخرین اخبار سرویس: |