بهترین روغن برای سرخ کردن سبزیدر این مقاله بهترین روغن برای سرخ کردن سبزی مورد بررسی قرار گرفته است. - به گزارش سایت قطره و به نقل ازجماران؛ بهترین روغن برای سرخ کردن از منظر متخصصان تغذیه روغنی است که دارای ویژگی هایی همچون: برخورداری از نقطه دود بالا. تهیه شده از مواد اولیه ی باکیفیت. در حین فرایند سرخ کردن جذب حداقلی داشته باشد. تاثیر مثبت در خوشطعم کردن غذا داشته باشد. اسید چرب کمتری تولید کند. با داشتن چنین شرایطی است که یک روغن می تواند در دسته روغن های با کیفیت قرار بگیرد. بهتر است قبل از آشنایی با بهترین روغن برای سرخ کردن با انواع سرخ کردن آشنا شوید. سرخ کردن عمیق سرخ کردن سطحی در سرخ کردن عمیق روغن به شدت داغ می شود. به دلیل استفاده از حرارت بالا زمان کمتری برای پخت نیاز است. خواص و طعم غذا بهتر حفظ می شود. در سرخ کردن سطحی حجم روغن کمتری استفاده می شود. درجه حرارت پایین است. مدت زمان بیشتری برای پخت نیاز است. خواص و ارزش غذایی خوراکی سرخ شده کاهش پیدا می کند. تفت دادن با سرخ کردن متفاوت است. درجه ی حرارت بسته به نوع تفت دادن از کم تا متوسط یا زیاد متغییر است. از روغن کمی استفاده می شود. هدف از استفاده از این روش پخت سرخ کردن نیست و صرفا جهت طعم دار کردن و نرم تر کردن غذا استفاده می شود. برچسب ها: روغن - بهترین - استفاده - کیفیت - حرارت - ارزش غذایی - مواد اولیه |
آخرین اخبار سرویس: |