افزایش 50 درصدی قیمت شکر در پی تغییر منبع تامین ارز و افزایش مالیاتقیمت شکر با تغییر منبع تامین ارز از تالار اول به دوم و افزایش مالیات بر ارزش افزوده، از 28500 تومان به 42500 تومان برای شکر فله و 49500 تومان برای شکر بسته بندی شده افزایش یافت. - قیمت شکر با تغییر منبع تامین ارز از تالار اول به دوم و افزایش مالیات بر ارزش افزوده، از 28500 تومان به 42500 تومان برای شکر فله و 49500 تومان برای شکر بسته بندی شده افزایش یافت. سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران گفت: قیمت مصوب شکری که با ارز تالار اول با نرخ 28500 تومانی وارد می شد و به دست مصرف کننده می رسید، هر کیلو 28500 تومان بود و حالا که شکر با ارز تالار دوم وارد و ارزش افزوده آن نیز افزایش یافته، قیمت مصوب شکر به 42500 در هر کیلو تغییر کرد. حسین فرهادی، سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی تهران در گفت وگو با ایلنا درباره تغییرات تخصیص ارز به واردات شکر و حبوبات توضیح داد و گفت: ستاد تنظیم بازار در جلسه ای که در اردیبهشت سال جاری در وزارت صمت برگزار شد منبع تامین ارز واردات شکر را تغییر داد و ابلاغ کرد که شکر با ارز تالار دوم که 42هزار و 200 تومان قیمت دارد وارد شود، علاوه بر این مالیات بر ارزش افزوده شکر هم از یک درصد بر 10درصد افزایش پیدا کرد. وی افزود: قیمت مصوب شکری که با ارز تالار اول با نرخ 28500 تومانی وارد می شد و به دست مصرف کننده می رسید هر کیلو 28500 تومان بود و برچسب ها: افزایش - تومان - ارزش افزوده - تامین ارز - تغییر - قیمت شکر - قیمت |
آخرین اخبار سرویس: |