مطالب مرتبط:
چند واقعیت درباره غذاهای فرآوری شده
چند واقعیت برای اینکه غذاهای فرآوری شده مصرف نکنید
چند واقعیت مهم درباره غذاهای فرآوری شده
مرغ لاپلو از غذاهای شیرازی خوشمزه
غذاهای عجیب و غریب و محبوب نقاط دنیا !!چه چیز هایی می خورند !!!
5 + 1
یارانه ها
مسکن مهر
قیمت جهانی طلا
قیمت روز طلا و ارز
قیمت جهانی نفت
اخبار نرخ ارز
قیمت طلا
قیمت سکه
آب و هوا
بازار کار
افغانستان
تاجیکستان
استانها
ویدئو های ورزشی
طنز و کاریکاتور
بازار آتی سکه
شنبه، 5 خرداد 1403 ساعت 08:152024-05-25پزشكي

چند واقعیت درباره غذاهای فرآوری شده


نرخ هشداردهنده چاقی در آمریکا نشان می دهد اغلب مردم در این کشور، اعتیاد مرگباری به مصرف غذاهای فوری و فرآوری شده - سرشار از قند و کربوهیدرات - دارند.

- به گزارش سایت قطره و به نقل ازتابناک به نقل از ایسنا، متخصصان افزایش بیماری های خود ایمنی را نتیجه مصرف غذاهای فوری (فست فود) می دانند.

ویژگی های اعتیادآور فست فودها نه تنها باعث افزایش سطح چاقی و سایر بیماری های مرتبط با رژیم غذایی نامناسب در جهان می شود بلکه عملکرد ایمنی و هورمون ها را مختل می کند و در صورت استفاده مدام، از طول عمر افراد مصرف کننده کم می کند.

کووید 19 علاقه زیادی به کربوهیدرات دارد متخصصان معتقدند غذاهای ناسالم هم مثل سیگار باید برچسب ناسالم داشته باشند؛ یعنی همان طور که مردم از عاقبت کشیدن سیگار توسط برچسب هایی که روی آنها چسبانده می شود، آگاه می شوند برای خوردن غذاهای ناسالم هم باید هشدار را دریافت کنند.

تحقیقات اخیر نشان داده است مصرف کنندگان رژیم غذایی گیاهی در مقایسه با افرادی که گوشت در رژیم غذایی خود دارند 73 درصد کمتر به کرونا مبتلا می شوند.

شاید به این دلیل که ویروس ها از افزایش قند خون ناشی از برخی کربوهیدرات ها تقویت می شوند.

دکتر نیکول سافیر معتقد است چاقی، دیابت نوع 2، فشار خون بالا و سایر بیماری های مرتبط با رژیم غذایی بد، همگی شرایطی هستند که ما را مستعد ابتلا به


برچسب ها: غذاهای ناسالم - کربوهیدرات - بیماری های خود ایمنی - ناسالم - مصرف - غذاهای فرآوری شده - متخصصان
آخرین اخبار سرویس:

چند واقعیت درباره غذاهای فرآوری شده

چند واقعیت درباره غذاهای فرآوری شده