بررسی قند میوه ها از بیشترین تا کمترین میزانبا وجود آنکه قند میوه ها نسبت به قندهای فرآوری شده سالم هستند با این حال باید در مصرف آنها اعتدال را رعایت کنید. - درست است که قند میوه ها نسبت به قند صنعتی و فرآوری شده سالم است اما به این معنا نیست که می توانید در یک روز بدون حد و مرز میوه میل کنید. زیرا مصرف بیش از اندازه میوه به ویژه میوه هایی با قند بالا مانند موز و هنودانه و انبه، احتمال ابتلا به دیابت را نیز افزایش می دهند. بنابراین مانند هر ماده غذایی دیگری در مصرف آن حد اعتدال را رعایت کنید. اگر دیابت دارید باید زیر نظر پزشک خود، میوه مناسب و با قند پایین را میل کنید. اگر هم اضافه وزن دارید و در حال کاهش وزن هستید مقدار میوه را طبق برنامه رژیم لاغری خود مصرف کنید. نه کمتر نه بیشتر. نکته هایی درباره قند میوه ها میوه های کامل همیشه انتخاب بهتری نسبت به میوه های بسته بندی شده یا فرآوری شده هستند. آبمیوه های کارخانه ای اغلب حاوی مقادیر زیادی قند افزوده هستند. این آب میوه ها جایگزین میوه های کامل نیستند و مصرف قند را به میزان قابل توجهی افزایش می دهند. افرادی که میوه های کنسرو شده مصرف می کنند باید برچسب آن را بررسی کنند، زیرا برخی از میوه های کنسرو شده حاوی شیرین کننده ها یا سایر طعم دهنده ها هستند که می توانند میزان قند آن ها را تا حد زیادی افزایش دهند. برچسب ها: میوه ها - میوه - فرآوری - مصرف - اعتدال - دیابت - رعایت |
آخرین اخبار سرویس: |